donderdag 27 december 2012

"De macht van het zwaard"

is de titel van het boek waar ik op het moment lees, geschreven door Anne West. Ik kocht de ruwe versie van het eerste deel "De Aardmagiër" in de 2e hands winkel, ongecorrigeerd en met zwart/wit getekende kaft.
E-book
Een echte aanrader voor diegene die gek zijn op bijv Harry Potter of sprookjes. Het is echt heel leuk en boeiend geschreven, het zijn kinderboeken voor 12-14 jarige. Het is een serie van 4 boeken, het eerste boek had ik zo uit maar ja....... dan begint het pas, dan wordt het spannend en wil en moet je de rest ook lezen. Dus heb ik de andere ook besteld maar als E-book.
Je hebt het tegenwoordig ook als Omnibus.

Omnibus

Het verhaal:

In ‘De macht van het zwaard’ draait alles om Cyane, een meisje dat met haar ouders op een groot kasteel woont. Al bij haar geboorte is de aardmagiër Meroboth, de jongste van een tovenaarsdrieling, ervan overtuigd dat Cyane voorbestemd is om de zwarte magiër Tronador te verslaan. Hij houdt haar in de gaten tot ze zestien jaar is. Op de dag dat ze uitgehuwelijkt wordt aan een dronken graaf vraagt hij haar mee te gaan op zijn reis. Cyane stemt in en dan begint er een lange en gevaarlijke zoektocht naar de beide broers van Meroboth, de watermagiër Mekaron en de vuurmagiër Melsaran. Al snel komt Cyane erachter dat Meroboth belangrijke zaken voor haar verzwijgt. Achterna gezeten door Tronadors gevaarlijke meesterspionnen Adanar en Ikor, komt Cyane stukje bij beetje achter de waarheid, die uiteindelijk naar een gruwelijke ontknoping leidt.

Het is wel een beetje verwarrend wat de kaften betreft, ze zijn allemaal anders. Ik moet zeggen dat mijn voorkeur uitgaat naar de eerste met die leuke tekeningentjes van Mark Janssen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi there colleagues, its enormous article on the topic
of educationand completely explained, keep it up all the time.


Here is my web site; HCG diet

Anoniem zei

I was suggested this blog through my cousin.
I am no longer sure whether this publish
is written via him as no one else recognize such specific about my difficulty.
You're wonderful! Thank you!

Feel free to visit my web blog; macau sex massage