vrijdag 25 januari 2013

Winterweer


Het was goed weer (en zo'n beetje de laatste keer ) om te schaatsen maar ook om foto's te nemen want door de mist zag de wereld er weer supermooi uit.
Ik besloot om eerst op de schaatsen te stappen. Het ijs was niet echt geweldig en met het 2e rondje kwam ik in een scheur in het ijs terecht en maakte een behoorlijke smak, op m'n dikke bil(len). Ik bleef even liggen om te registreren wat ik voelde en of het allemaal nog heel was. Er  kwam zelfs een jongen naar me toe om te vragen of het wel ging omdat ik nogal erg hard viel...........
Het deed wel pijn maar had wel het idee dat alles nog heel was dus stond ik op en schaatste nog wat rondjes. Na nog 3x in een scheur terecht te zijn gekomen (gelukkig dit keer zonder vallen) dacht ik dat het toch verstandiger was om te stoppen.

Dus ben ik aan de wandel gegaan om te fotograferen en de pijn eruit te lopen want ik voelde duidelijk met elke beweging hoe dik mijn billen zijn.
Het was heerlijk, lekker koude wangen. Ik hou van dit weer!
Ik voel m'n billen en bekken behoorlijk. Zitten is nu al erg lastig dus ik ben heel benieuwd naar morgen....
Hopelijk kan ik dan nog op of om.

2 opmerkingen:

petronille zei

O o o, wat een idee om te gaan schaatsen..... Ik ga morgen naar Miami, 25 graden. Veel beter! Ik stuur je swap cadeautje de 6e pas op, dan ben ik weer terug. Sterkte met je zere billen.

Me zei

oh wat een mooie foto's!