woensdag 5 december 2007

Alle begin is moeilijk

Toch maar eens de tijd genomen om zelf een blog aan te maken.

Maar ja............ hoe moet dat??? welk knopje ......... haha dat word weer even zoeken!!!


Ik lees ze van andere altijd met veel plezier en geeft ook weer zoveel inspiratie doordat ik zoveel mooie dingen tegenkom.


Op het moment is het hier in huis Kika, Kika, bolwol, Kika enz.enz. Mijn hele huis is 1 grote bol wol!!! Zo ziet mijn huis op het moment uit:

WOL..............dit is de mand die ook mee is geweest naar de S'nB dag in Rotterdam. Zoals je ziet is ie er niet echt leger op geworden..................eerder veeeeeeel voller!!!en euh..........WOL...........hier dan nog wat andere Kika breisels en beer. Zo ook nog sokken waar ik nog aan bezig ben en op dit moment eigenlijk niet aan toekom (1 van de 4 modellen!!!). Nog een breisel voor mijn hele kleine vriendinnetje.

en nog veel meer WOL.................Hier weer wat nieuwe voorraad. Het begint nu te lopen als een trein. Zoveel mensen die zich opgeven voor de patroontjes voor de Kika-beren om ons te helpen naaien en breien. Mensen die ons wol sturen en geven. Er zijn nu ook al aardig wat modelletjes toegestuurd waar ook weer zoveel leuke, lieve en mooie kleertjes bijzitten!!! SUPER gewoon!!

Dus bij deze ook gelijk even : HARTELIJK BEDANKT!!!!

Zoals je op de foto ziet heb ik weer een paar zakken wol meegenomen om uit te zoeken en te sorteren op dikte en kleurencombinaties zodat het weer in paketten naar diegene toe kan die ons helpen.

Vanavond heb ik weer een hele avond nieuwe patronen uitgeschreven zodat ik hopelijk volgende week weer met een nieuwe breipatronen-set kan komen.
Nog even een paar dingen uit proberen en van het weekend zal ik aan de brei moeten aan een peuter overslagvestje ..............Jah, belofte maakt schuld.


7 opmerkingen:

heppiehaakster zei

leuk nog een blog om te bekijken

cecile zei

Hoi Marbada,
Via het breiprikbord ben ik hier bij jouw blog terechtgekomen. Ik vind, dat hij er prima uitziet, dus het viel wel mee met de "moeilijke begin". Ik vraag mij af, of jij nu degene bent aan wie de Kika-kleertjes moeten worden gezonden, omdat ik nl. al eerder op het breiprikbord een adres ben tegengekomen van Jannie Riemens. Of zijn Jannie en jij één en dezelfde persoon?
Groetjes, Cecile.

Marbada zei

hoi Cecile,

De Kika-kleertjes worden niet naar mij gestuurd maar idd naar Jannie Riemens. Zij heeft de Verkoop van de beren en kleertjes e.d. onder haar hoede. Zij heeft ook per advertentie gevraagd wie er kleertjes voor de beren wilde maken. Nu, dat was ik zei de gek!! Nou dat heb ik geweten!!!
Dus ik maak de ontwerpen en momenteel zijn er nog een paar dames die hun creaties voor me op papier zetten. We hebben nu ook iemand die de naaipatronen maakt. En daarbij zorg ik ervoor dat de patronen die we hebben in een pdf bestand komen zodat we ze per mail kunnen versturen.En dan doe ik nog wat andere zaken op de pc voor Kika en dan alle bollen wol nog wat ik allemaal uitzoek.......dus al met al eigenlijk toch wel een heleboel.

angos zei

bij deze hou ik me aanbevolen voor de nieuwe lichting met patronen.
de eerste drie zien er erg leuk uit op je blog.
ben nu met het jasje van de eerste serie bezig en de poncho hoeft alleen nog omgehaakt te worden.

De patroontjes zijn erg goed beschreven en erg goed te doen.

Angela

Marbada zei

dank je wel Angela.......

voor je compliment maar natuurlijk ook voor het feit dat je ons wilt helpen breien!!!!
En euh......leef je eigen uit hoor.
Hebben graag ook wat eigen ideeen, dat maakt het des te leuker!!

angos zei

ik brei dus mee met de groep van breien en haken met truus.
zal binnenkort eens mijn patronen collectie doorlopen om te kijken of er nog bruikbare dingen bij zitten voor de beer.

Angela

Anoniem zei

test