zondag 6 november 2011

Herfstkleuren

Ik dacht dat we geen herfst zouden krijgen, dat wil zeggen een herfst zonder al die mooi gekleurde bomen. Het zag er allemaal zo verdord uit, maar opeens zag ik alle herfst kleuren verschijnen.
Een paar keer had ik me al voorgenomen om een wandeling te maken en al die mooie kleuren vast te leggen maar het kwam er niet van. Van de week toch maar eens de wandelschoenen aangetrokken en op pad gegaan en eigenlijk al weer wat te laat voor de mooie foto's.


want nu geven alleen de toppen van de bomen nog licht, zeker als het zonnetje erop staat.


of tegen een blauwe lucht


Prachtig toch?


Zou dit het gele pad zijn naar de tovenaar van Ozz, ik heb helaas alleen geen zilveren schoentjes.


mooi beest!


Tussen de bomen het licht van de zon over het water van de  Zwaakse weel.


En toen kwam het verdrietige deel, deze dijk stond helemaal vol met bomen en kijk nu, helemaal kaal.
 Dat zal nu wel weer even duren voordat het er weer zo mooi uit ziet!


Ze waren helaas kaprijp


Wat een vormen en kleuren


De akkers weer netjes omgeploegd en bij sommige al weer het nieuwe goed wat voorzichtig de kop boven het maaiveld uitsteekt . Das lef hebben naast zo'n net geploegd stukje grond.

Op naar het volgende seizoen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtig stukje Zeeland laat je ons zien, fijn dat je ons even meeneemt! Zonde van die gekapte bomen, maar ja, ook dat hoort er bij... Groetjes van Lupineke

hannah zei

Wat een mooie fotoreportage! Jammer is dat als bomen moeten wijken. Wij moesten vorige week een paar bomen in de tuin omzagen. Ik moet er zo aan wennen, maar ik verheug me wel op meer licht in de tuin en kan nu langer van de zon genieten.