donderdag 18 maart 2010

Autumn leaves became......

"SPRING LEAVES"
Dit was een patroon van Sockamania, het patroon van Oktober genaamd Autumn Leaves. Ik had ze toen niet op de pennen gezet maar vanwege een grote prijstrekking waarbij je dus alle sokken van het afgelopen half jaar heb moeten breien heb ik ze toch nog maar opgezet. Dit waren de enige die ik nog miste met de sokken van deze maand dan. Ik vind ze ook wel leuk hoor........
Deze wol kwam er voor in aanmerking Drops "Fabel". De 2e sok ben ik halverwege met het patroon begonnen zodat aan het eind het laatste blad de een links en de ander rechts valt, zodat je een soort spiegelbeeld krijgt.
Door de kleuren van de wol(in het echt nog iets feller) doet het me meer denken aan de voorjaars bloemen en blaadjes dus vandaar dat ik er Spring Leaves van gemaakt heb.


This is october's Sockamania pattern, Autumn Leaves. I didn't casted them on then but because of the great prize drawing wich you're in when you knitted all the socks the past half year I casted them on this month. These were the only ones I didn't knit and ofcourse the ones of this month. Because of the colors and the season I called them Spring Leaves. The yarn is a bit more brighter then on this pictures and I really like them. It reminds me of the spring flowers and fresh leaves.

4 opmerkingen:

MariecusBruyn zei

Hey, ik zag ze net op de blog van Sockamania staan, en ik dacht: eens snel kijken of ze al haar blog staan....
Prachtig! Knap patroon (veel te laat lid geworden, ik....) en lekker gevoel van lente in deze kleuren inderdaad.

Anoniem zei

Wat een prachtige sokken, ik heb hetzelfde wolletje al heel lang liggen en weet hoe mooi de kleuren zijn, dit patroon is er perfect bij!

Creative Chaos zei

Wat een beeldschone sokken !!! Is het niet moeilijk om ajour op 4 naalden te breien ?? Iik bedoel , heb je een volledig patroonstukje op alle naalden ??
Patti xx

Martine zei

Het zijn mooie lentesokken geworden inderdaad!