maandag 25 januari 2010

Bijna lente / Nearly spring


De lente kriebels komen toch wel al weer een beetje. De blauwe druifjes hebben we binnen weer een plekje gegeven en de sneeuwklokjes komen buiten ook al weer voorzichtig kijken.


I already got a bit of a Spring Fever. The grape hyacinths got a nice place in the livingroom again and the snowdrops are carefully coming out.

5 opmerkingen:

hannah zei

Van mij mag de lente zo langzamerhand wel komen hoor. Ik heb in mijn tuin nog geen bollen gezien. Morgen nog maar eens kijken. Ik denk dat het echt veel langer duurt dan vorig jaar nu er zoveel sneeuw en kou is deze winter.

Marbada zei

ja en vergeet niet dat ik in een zacht hoekje zit. Het sneeuwt hier altijd net wat later en door de zee is het hier altijd net een btje warmer. We hebben hier ook de meeste zonuren.

Anoniem zei

De bollen komen hier ook weer boven de grond (al is het wel heel erg koud hier op dit moment), hier en daar al wat knoppen in de struiken. Ja, laat het voorjaar maar snel komen.

Groetjes Petra

catharina zei

De foto's geven mij in een keer een lente gevoel.Laat maar komen die warmte.

Sylvia zei

Wat een herkenbaar gevoel, ik heb gisteren snel wat Primula's gekocht voor op de tafel om zo de lente alvast een beetje binnen te halen. Na iedere zomer verlang ik naar de winter en de gezellige donkere dagen en nu wil ik licht, zon, warmte op mijn huid! Lekker buiten zitten breien, wat is er heerlijker.