zaterdag 4 april 2015

De Passie van Kloetinge

O, wat was het koud die dag,
Wat een buien,
Wat een storm!!


En gelukkig was mijn Poncho af !!

We moesten er om 12 uur zijn voor de soundcheck dat werd later.
Tussen de kopjes koffie en heerlijke cupcakes en brownies e.d. door werd de generale gedaan iets anders dan gepland ivm het slechte weer. En het was ECHT slecht weer!!!!


Om de tijd verder te doden nog wat nummers in de kerk gezongen om beurten met een ander koor ik meen uit Westkapelle.


Om half 5 begon het voor programma waaronder ons koor 'Seaside Rendezvous' met o.a een heel toepasselijk nummer 'Blow me away'.......op de foto ook de laatste pose van dit nummer....Dansgroepen met mooie uitvoeringen.
Om 6 uur was de opening van de kruistocht waar wij als openingsnummer 'Binnen' moesten zingen.
Dat liet even op zich wachten doordat het er naar uitzag dat de tent bij de kerk waar de Live beelden te zien waren en het verhaal verteld werd, dreigde weg te waaien en iedereen het podium moest verlaten. Daar stonden we dan in het open veld, het ging steed harder stormen en regenen.


En wat denk je.... toen het afgelopen was begon het zonnetje te schijnen.
Zouden ze het daarboven er niet helemaal mee eens geweest zijn???

Het was een hele aparte ervaring zeker ook in dit weer!!
Met mooie optredens en mooie mensen.
Alles goed geregeld, zeker ook voor de inwendige mens. 

De poncho was zeker niet afdoende met het resultaat dat ik al de hele week hier op de bed en bank hang en ik me heb voorgenomen nooit meer met zulk weer zonder jas op te treden!!! 


Zoals je ziet is de hals van de poncho nogal wijd dus dit wil ik aanpassen en nog een figuurtje langer haken. Helaas was mijn wol op (tenminste voor dit project ;-) ) dus ga ik het nu met een andere verder haken op de hoop dat het niet te veel opvalt.

1 opmerking:

Villa Zeezicht zei

Wat een bijzondere ervaring Marianne, ik snap dat het ook een beetje afzien was ;) Jammer van het weer en het gevolg dat je nu ziek bent.. Maar aan de andere kant had je het toch ook vast niet willen missen! Beterschap!!