vrijdag 19 april 2013

Van alles wat

Jullie denken natuurlijk dat ik alleen nog maar een beetje aan het Jan Doedelen ben...... nou echt nie!!!

Wat ik dan allemaal zo doe in een week?? Nou dit.......


Ik ben begonnen aan Jacobus van Anita Wildschut. Ik heb het patroon al een tijd geleden gekocht, een collega van mij was er aan begonnen en haar verhalen werkte aanstekelijk dus heb ook ik Jacobus maar op de pennen gezet. Hij is al weer een stuk verder nu z'n dikke billen zijn ook al gebreid.
Af en toe ook een paar pennetjes aan vaders sokken maar ja, Jacobus is zoveel leuker!!
Ik vind m alleen wat klein dus er zal nog een grotere versie komen.
Ik wilde echt zo'n Slinger Sleep Aap voor mijn kleine kinderen.Plak en voeg ik nog wat tegels. Ik weet het, het is niet zo netjes maar helaas moest ik verder borduren op het werk van de vorige bewoners. :-//Werk het nieuwe raamkozijn af.Houd ik een aankomen waaiende kip in de gaten.....
Die gaat het nog moeilijk krijgen als dadelijk de steiger weg is. Deze gebruikt ze nu om in een 4 meter hoge conifeer te komen om te gaan slapen.
En zal ze dadelijk toch achter slot en grendel moeten als ik nog een moestuin wil houden.Maakte ik de grond weer gelijk, plantte plantuitjes, zaaide spinazie en rucola buiten.
(nee die eieren zijn niet van Kip Catootje maar gewoon uit de winkel  en genuttigd door ons maar de pellen zijn goed voor de grond)Genoot ik van de allerlei andere mooie planten zoals deze kerstroos en wiede onkruid.
Het zevenblad heeft er nl ook al weer behoorlijk zin in.Plantte ik binnen ook weer van alles.
Tomaten, paprika, cougette en aubergine.Zorgde ik voor eten en drinken en mentale ondersteuning voor de stratenmaker die de nieuwe oprit heeft gemaakt en nu bezig is aan de voorkant alles te vernieuwen. (helaas voor mij te groot, teveel en te zwaar)
Ziet er gelijk een stuk beter uit.Repareerde ik de vijverfilter en gebruikte ik deze gelijk even om wat stekken nat te houden. Helaas wacht ik nu nog op onderdelen ik hoop dat ze snel binnenkomen anders zwemmen de vissen dadelijk weer in groene soep.....
Haakte ik dit schaapje wat ik op haar blog tegenkwam.Werk ik ook gewoon nog 40 uur zoals je aan de achtergrond kunt zien kan ik dat ook af en toe thuis gelukkig.Probeer ik 's avonds nog een rondje te wandelen. Dat was deze week geen straf, wat was het heerlijk!!Kocht ik deze 2 leuke vintage blikken bij de zeeman.
Paste ik ook nog op mijn kleinste kleine kind die het liefste speelt met alles wat geen speelgoed is zoals lege flessen, papier, snoertjes, bolletjes wol......
Maar het liefste alles wat van HooooooMmma is en gevaarlijk. Hij weet het dus wel degelijk en zoals je aan z'n guitige snoet ziet is het een aardige boef aant worden. Een heerlijk ventje.


Kweekte ik de shi take verder op die ik op de streekmarkt heb gekocht in Delden.

Boekte ik in de tussentijd een hotelletje op Vlieland voor een paar nachten,
ging ik natuurlijk nog oefenen bij het popkoor Seaside Rendezvous en met de band 'Leftovers'(Dit zijn 6 mensen vanuit de band 'Meervoud' die samen verder zijn gegaan met muziek te maken) .En vanmiddag genoot ik nog even van het zonnetje op de eerste uren van mijn korte vakantie.
Heerlijk!! even 1,5 week niet werken.
Tenminste niet op 't werk.......


Dus je ziet ik ben niet alleen maar een Sjaan Doedel.......2 opmerkingen:

petronille zei

Waow, en i
K maar denken dat ik het druk had...

Anoniem zei

Wow, je bent een echte bezige bij :) Gaaf hoor, wat een werk verzet heb je inmiddels verzet!! Hopelijk wordt vandaag mijn tuin gefreesd, dat kan ik ook niet zelf en dan kan ik eindelijk ook gaan zaaien en poten!! Heel fijne vakantie, geniet er van!!