woensdag 22 februari 2012

kleurrijk van alles.......

Afgelopen weekend ben ik weer eens lekker wezen struinen in de kringloopwinkels (KW) waar ik weer allerlei leuke kleurrijke hebbedingetjes tegenkwam zoals dit glazen schaaltje en glazen kandelaars.
Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik niet alleen bij de KW mijn slag heb geslagen maar ook bij de reguliere winkels. Bij het Kruidvat kwam ik dit zomerse vestje tegen. Ik zag het al als zomersetje met een witte broek en bloes.

Ook voor de nieuwe ieniemienie(en zijn mama) kwam ik wat leuke spulletjes tegen nog een paar weekjes en dan kunnen ze het gaan gebruiken. Een aantal weken geleden heb ik de baby kamer behangen en nu sinds een weekje wonen D&S eindelijk na een jaar verbouwen in hun eigen huisje. Endelijk de rust en eigen stekkie.

Ook deze bloempotjes zijn vanuit de KW, ik denk zelfs alle bloempotjes hier in huis eigenlijk wel. Zo kan er nog een 1 kapot vallen of vriezen hè voor die 0,25 ct
Ook kwam ik deze leuke emaille schaal tegen, lekker nostalgisch en zal dadelijk wanneer de keuken ooit een keer af komt erg leuk staan denk ik. Het witte bakje erachter had ik al een keer eerder daar vandaan mee genomen. Ik kan me er een hele middag mee zoethouden er zijn er in de buurt 3. In Dordrecht, Papendrecht en Zwijdrecht en als ik zin heb struin ik bij alle drie een paar uurtjes rond.
Hebbie geen kind an me......

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ohh, heerlijk! Heb je adresjes voor me? Wil binnenkort een keer naar Dordrecht, dus wie weet, ik ga maar niet met de trein :)! Vooral dat emaillen schaaltje kan me erg bekoren, helemaal mijn ding1

hannah zei

Wat een gezellige en kleurrijke spulletjes zeg. En dat allemaal bij de kringloopwinkel?! Ik kom er af en toe maar vind het vaak moeilijk om geschikte spullen er uit te pikken. Toch maar weer eens heengaan.