dinsdag 20 december 2011

Meervoud Producties

Ik heb nog veel meer hobby's dan alleen breien, mijn huis en de tuin, ik zit o.a. ook in een band "Meervoud" genaamd. We zijn druk bezig met het vertolken van Pink Floyds "Dark Side of the Moon".

We hebben alle teksten vertaald naar het nederlands omdat er al zoveel Pink Floyd tribute bands zijn. Het is een hele toer om deze teksten te vertalen en dan ook nog het geheimzinnige poezie maar ook het eigenlijke verhaal te behouden maar ik moet zeggen dat het ons aardig gelukt is, ik vind het mooie teksten geworden (dat wil wat zeggen want ik ben niet zo voor nederlandse teksten).


Dus........... noteer alvast in je agenda voor volgend jaar:

Zaterdag 14 april in de Mythe in Goes; "Meervoud Producties" speelt: "De Schaduwkant van de Maan"

Pink Floyds Dark Side Of The Moon in het Nederlands.

"De Schaduwkant van de Maan" belooft een grote theatershow rondom het wereldberoemde album, aangevuld met andere nummers van Pink Floyd, in het Nederlands.
Zoals "Schitter maar ruwe Diamant"(Shine on you crazy diamond) en "Ze neemt het terug"(Take it back) en nog een heleboel andere. Dit zijn 2 teksten die ik vertaald heb.


Het Project bestaat uit louter Zeeuwse muzikanten: Naomi van der Wel (zang), Paul Jongejan (gitaar), Peter Nieuwenhuize (drums), Harry Florusse (percussie), Andre Karelse (bas), Kees van Gilst (toetsen) en Kees Welleman (toetsen) zaten er nog bij van " de Muur" ("Grysl"). Daarnaast kwamen Koen van de Walle (zang), Marianne van den Bulk (zang), Els van der Spruit (zang), Gert Crosiers (gitaar) en Pol van Campen (saxofoon) de groep versterken, die nu onder de naam Meervoud het succes van " de Muur" een vervolg gaat proberen te geven.

De eerste uitvoering is reeds bekend en zal op zaterdag 14 april 2012 in theater De Mythe in Goes zijn, reserveren kan via deze link
Kaartjes kosten € 15,00 per stuk, dat is inclusief garderobe en pauzedrankje.

Hoewel de foto(’s) uit de vorige show stammen, is dit een impressie die je kunt verwachten

Ook hebben we inmiddels een eigen site dus kom gerust eens kijken en wij zouden het leuk vinden wanneer u een reactie achter laat in ons gastenboek. Wij zijn ook te vinden op facebook.En dit is de hele maffe muzikale boel bij elkaar.........

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jee, wat leuk om deze kant van jou te ontdekken!! Zo zie je maar weer! Leuk dat je er verslag van doet! Enne, wie ben jij dan op die onderste foto? Ik raak nu wel heel benieuwd...!

Marbada zei

Ik zou zeggen raad maar eens misschien kom je er achter wanneer je de bandleden op de site gezien hebt.