zaterdag 20 augustus 2011

Verwennen


Wat was het weer een mooi weertje vandaag, en ik heb het er maar weer gelijk van genomen en mezelf een beetje verwend. De fiets weer helemaal ready steady gemaakt met de bedoeling om lekker met de fiets en waterbus naar Dordrecht te gaan, kon ik weeromkeer. Je kan geen gewoon kaartje meer kopen, alleen nog met de ov-chipkaart :-// Dan toch maar met de auto. Ben nu toch verplicht om een ov-chipkaart aan te gaan vragen want op deze manier kom ik dadelijk nergens meer, tenminste niet met openbaar vervoer. De waterbus is toch altijd een leuke manier om bijvoorbeeld in Dordrecht of Rotterdam te komen. Geen geduvel met parkeren e.d.

Ik heb in het wol/borduur winkeltje in de Voorstraat nog een paar bolletjes Regia gekocht. 2 bolletjes van Kaffe Fasset en 1 bolletje van Flusi het sokkenmonster.

Bij de boekenvoordeel kwam ik deze boekjes nog tegen:
- Het nieuwe design bronnenboek.
Deze is met allerlei tekeningen randen uit allerlei tijden en van allerlei stammen enz. bijv Tekeningen van de Haida-Indianen maar ook Keltische knopen, romaanse tekeningen en nog veel meer. Leuk voor bijv Mandala's te maken of andere toepassingen.
- 100 bloemen om te haken en te breien (nog geen idee wat ik ermee ga doen).
-Lieve knuffels zelf haken (met allemaal schattige amigurumi beestjes).
-Cupcakes en koekjes
Van de laatste heb ik er maar gelijk 2 meegenomen zodat er 1 naar de 3B's kan verhuizen.
B2 is nl dol op cakejes bakken e.d.

Dus zo kunnen we weer genoeg ideetjes opdoen voor de komende herfst en winter periode. Maar voorlopig kunnen we nog genieten van het heerlijke nazomer weer.2 opmerkingen:

Hetty zei

Dat zijn mooie sokken wolletjes.
Kun jij ook eerst weer vooruit.leuke boekjes heb je ook gekocht.
Ja heel vervelend dat je niet meer met een kaartje met het openbaar vervoer kunt.
Zelf heb ik ook geen ov jaarkaart,dat zal er nog wel een keer van komen.
Groetjes Hetty.

Anoniem zei

Supermooie kleurtjes!