zondag 19 juni 2011

PINKPOP 2011

Pinkpop was SUPER!!!

Ik mocht mee met mijn vriendinnetje.


Een beetje hutje mutje op elkaar maar wel gezellig.

Camping D met maar 8000 plaatsen...

Normaal heb ik met de vakantie iets kleinere campings.Met fantastische optredens!!Met fantastische shows!!!Nog wel steeds hutje mutje op elkaar!!

Hoe kan het ook anders met 67.000 mensen!!!En nog een kadootje tijdens het optreden van de Foo Fighters, helaas hoorde hier natuurlijk ook een behoorlijke wolkbreuk bij maar ach dat was de enige van het hele weekend. En dan even in je poncho en verder genieten.

We hebben gewoon super geboft!!
Met een flitsend einde!!


Het enige wat mij altijd enigzins irriteerd is dat "gewoon" bijna iedereen z'n vuilnis uit hun handen laat vallen. Als het festival een uurtje bezig was moest je eerst weer puinruimen voordat je ergens kon gaan zitten en dat terwijl er hele opruimploegen tot diep in de nacht bezig waren om alles weer zooivrij te krijgen voor de volgende dag.
Waarom kunnen er maar heel weinig mensen de vuilnisbakken vinden die toch echt overal stonden???!!! En dat terwijl er van alles aan wordt gedaan om zo min mogelijk rotzooi te hebben.
Het verzamelen van bekers bracht weer een consumptiebon op, dan bewaar je toch je beker voor iemand die deze bij elkaar scharrelt.........

Geen opmerkingen: