zondag 13 februari 2011

Verrassing

Toen ik van de week in de tuin kwam werd ik verrast door een kadootje van de vorige bewoonster, een heleboel crocussen en sneeuwklokjes. En ik ben zo gek op sneeuwklokjes..... dat was zij schijnbaar ook want ik vind hele kluwe's (om maar weer een btje in de breitermen te komen).

Ik ben gisteren nog even langs "de Kaloot" gereden. Heerlijk om weer eens even uit te waaien op 't strand. Zoals je kunt zien aan 't langs stuivende zand stond er een behoorlijk briesje, het was koud maar toch wel lekker. Weer eens wat anders dan klussen.....
4 opmerkingen:

Catharina zei

DE LENTE.....wat geweldig mooi, zo'n verrassing!
En even lekker uitwaaien moet gewoon .Af en toe moet alle stof in je hoofd even weg gewaaid worden.

Anoniem zei

Wat leuk, die bloemen! Net alsof je zomaar een bosje bloemen hebt gekregen.

Onze buren hebben sneeuwklokjes, en omdat die zo erg woekeren, hebben wij ze nu ook. Maar die bloemen zijn inderdaad erg leuk; ik laat ze maar staan.

hannah zei

Kijk, dat zijn nog eens leuke verrassingen. Hier is het momenteel één grote bloemenzee van krokussen. Jammer dat ze alleen open gaan in de zon.....

MariecusBruyn zei

Heerlijk, zo'n fleurige verrassing!
misschien een ideetje om met stokjes en draad aan te duiden waar al deze pracht verstopt zit, voor je in de zomer in al je enthousiasme er andere planten bovenop zet, grinnik.
Goed idee van jou om eerst d stukken te behangen waar de kasten moeten komen :) Die moet ik proberen te onthouden