zondag 10 oktober 2010

Verbouwen

De sloop is al een aardig eindje, de woonkamer en 1 slaapkamer zijn al helemaal gestript morgen gaat de volgende slaapkamer want er komt iemand kijken voor het dak, dat moet nl ook vernieuwd worden.

We zijn op het moment bezig met een noodkeuken omdat ik nog niet precies weet hoe ik het hebben wil en wat voor keuken ik wil. Gisteren een aanrechtblad geplaatst nu nog de leidingen en afvoer verleggen.

De tuin met het 6 kontjes hoge onkruid is ook helemaal leeg, tenminste al het hoge spul en stenen en stronken e.d. Morgen komt iemand dat voor me vrezen dus dan is het helemaal onkruidvrij op het eerste gezicht daarna is het elke dag een rondje doen gewapend met emmer en schoffel ben ik bang. Het duurde iets langer dan verwacht want ik vond op spadiepte nog een heel terras met bielzen, ook hebben er schijnbaar een aantal flinke bomen gestaan dus elke spa die je in de grond steek kom je op weer op een kluwe wortels terecht. Van de week beginnen aan de vijver, want dat moet ook allemaal over....maar ach ik kom er wel hoor, het hoeft niet allemaal vandaag af.

We Bob-de-bouweren rustig verder........

4 opmerkingen:

Ammerins zei

Inderdaad, elke dag wer een stapje dichter bij je eigen paleisje!!! Veel plezier nu bij het klussen en straks bij het grote genieten!

Anoniem zei

Je bent erg dapper, ik zal aan je denken en straks groen zien van jaloezie als je paleisje af is...

MariecusBruyn zei

Bolleke de Bouwer, kan zij het maken? bolleke de bouwer, nou en of!

Anoniem zei

Lukt het nog een beetje met verbouwen?

Groetjes, Christa