zondag 15 maart 2009

Inhalen / Gaining up

Ik ben vandaag bezig geweest met m'n Inhaalslag. Ik liep 6 mutsjes achter. Het was vandaag weer schitterend weer hier dus heb ik me vanmorgen in de tuin gesetteld met al mijn breigerei.
Bakje koffie erbij .............. wie doet me wat. Dit heb ik weten vol te houden tot 17.00. Het werd al snel kouder omdat het zonnetje mijn bankje niet meer kon bereiken. Maar ik heb er vandaag tussen de bedrijven en het zonnen door toch nog 3 kunnen maken.

nr 9: De gemeleerde is de "Iris" wol van de Wibra, met een simpel kabeltje over 2 steken. nld 3,5mmnr 10: De oranje is de Supersoft van de Zeeman en is uit een nieuw boekje van de Phildar "Fashion Baby". Staan hele leuke patroontjes in. nld 3mm.

nr 11: En de witte is van "Royaal" wol ook van de Zeeman dacht ik. Deze is met een soort nep kabeltje over 4 steken, van een sokken patroon uit de "Anna". Dit kabeltje heb ik ook gebruikt in de Hartjes deken. Het is een simpel maar mooi patroon.Today I did some gaining up. I was 6 hats behind so I had to. It was a beautiful day today so I settled myself in the garden with all my knitting-tools. I could keep it up till 17.00 and then the sun disappeard behind the trees, so it suddenly became a lot colder. But I managed to knit 3 hats. The orange one is from a new Phildar magazine called "Fashion Baby", there are a lots of cute patterns in it.
4 opmerkingen:

MariecusBruyn zei

Mmm, met de geur van de lentebloemen nog in mijn neus, heb ik genoten van je prachtige mutsen! Lekker in het zonnetje is het al heerlijk vertoeven buiten, hè. Brei maar lekker voort :)

Anoniem zei

hoi marbada wat een mooie mutsen .vooral het patroon van die witte van zeeman wol . het boekje van de phildar was al uit verkocht al die boekjes gaan heel hard. maar je mutsen zijn mooi en je hebt er niet veel wol voor nodig ik ben met het elfen mutsje bezig .en heb wat wol bj elkaar gezocht voor wat leuke mutsjes grtj ineke

Marbada zei

hoi Ineke waar woon je??

Anoniem zei

hoi mabada je vroeg waat ik woon in dedemsvaart in overysel grtj ineke