maandag 16 augustus 2010

Opnieuw & Co

Het was al een tijdje geleden dat ik bij Opnieuw&Co was, een kringloopwinkel in Dordrecht. Ik loop als ik er in de buurt ben altijd even binnen, vaak kom ik ook met legen handen naar buiten maar ik heb er toch ook al leuke dingen gekocht. Zoals leuke leesboeken, bloempotten, manden(die ik gebruik als bloembak buiten) grote glazen vazen (die ik gebruik als windlicht voor buiten), fauteuil voor in de woonkamer, rietenstoeltjes voor onder de overkapping enz enz. Dus afgelopen zaterdag maar weer eens even binnen gewipt.

Zij heeft eens geschreven dat ze er ook regelmatig komt en afgelopen zaterdag struikelde ik bijna over haar zoontje Henk. Leuk is dat dat je deze kindertjes dan opeens in "levende lijve" tegenkomt i.p.v. op een blog, en denkt "Heey das een bekend smoeltje......". Helaas heb ik haar niet meer gezien anders had ik nog wel even verder kennis gemaakt.

Dit keer had ik wel leuke dingen voor in 't nieuwe huis, 2 grote weckpotten te groot voor mij om ze inderdaad als weckpot te gebruiken maar ik vond ze wel leuk als koek- of snoeppot. Ook nog een beugelfles die ik al een tijdje zoek helaas hadden ze er maar 1, nog een kleine weckpot en een dienblad op pootjes. Ik denk dat het een bedtatefltje is maar de tegenpartij zocht nog een klein laag tafeltje voor buiten dus deed was een prima oplossing en dat voor bij elkaar € 4,25

Helaas was de tegenpartij niet helemaal in z'n goede doen en had de overrijpe aardbeien op het onbewerkte dinblad gezet ........ dus nu zitten er een paar lichtroze vlekjes op. Wel jammer maar ach met dit soort dingen is dat dan niet zo erg en het is toch maar voor buiten gebruik. Er zullen vast nog wel meer vlekken op komen.
Dus ja dat moest ik voor de foto een klein beetje camoufleren gelukkig was ik net bezig met een speldenkussen wat ik hier tegenkwam maar het patroon staat op haar blog.


2 opmerkingen:

MariecusBruyn zei

Dordrecht zeg je?
Vandaag rijden we weer die kant op, naar Papendrecht wel te verstaan, gaan we oma en opa met een bezoekje vereren.
Misschien struikel je nog wel eens over onze Ricus hehehe

Marbada zei

Hahhaha dat zou leuk zijn.....