zondag 3 januari 2010

Vogels / Birds











ikheb enorm veel vogels in de tuin en ook veel verschillende soorten en dat terwijl ik zo'n beetje alle katten van de hele wijk ook elke dag op bezoek krijg om uit de vijver te drinken.
Geen idee wat er in mijn vijverwater zit maar het schijnt heel lekker te zijn.
Ik ben op deze site maar eens gaan kijken want er zaten ook wel vogels bij die ik niet herkende of dacht te herkennen. Ik heb dus vinkjes, mussen, spreeuwen, merels, winterkoninkje, roodborstje, lijster, duiven, pimpelmeesjes, koolmeesjes en eksters in mijn tuin.

Maar gister werd het me iets te dol en had ik toch bezoek die ik liever zie gaan dan komen, een blauwe reiger.
Die zag ook wel wat in mijn vijver ........... maar ja ook deze was bevroren net als alle andere maar hij zag toch af en toe wel een lekker hapje voorbijkomen zo aan zijn reacties te oordelen. Maar toen kat 328 langs kwam voor een borrel is ie toch maar weer opgestegen.....


I've got all sort of birds in the garden as for now 11 species: chaffinch, sparrows, starlings, blackbirds, wren, robin, mistle thrush, pigeons, blue tit, great tit and magpies. And all that while I've got all the cats of the entire neighbourhood visiting because there's extremely delicious water in my pond.

Yesterday I had a visitor whom I rather see going than coming a blue heron .......... He saw some goodies in my pond. But when cat number 328 came by for a drink he took of.

1 opmerking:

hannah zei

De vogels hebben het er maar druk mee in deze, voor hun barre, tijden. Ook hier hebben we een mooi uitzicht op de vogels die komen eten.

Wat bijzonder die reiger en grappig van al die katten.

Gelukkig nieuwjaar!