vrijdag 20 december 2013

De eerste week....

De eerste week zit er al weer bijna op.
Het lijkt lekker lang 3 weken vakantie maar de eerste is voorbij gevlogen maar gelukkig heb ik nog 2 weken.....
Veel creatiefs heb ik nog niet gedaan, behalve dan voor vrienden een tafel vol tapas gemaakt.
Het was een super gezellige en geslaagde avond met meer dan voldoende lekkers.

Het laatste beetje Tapas
 Ik heb de boom opgezet zij het in afleveringen.
Nadat ik de lichtjes in de boom had gedaan miste ik de hangertjes voor de ballen dat heeft me een paar dagen en winkels gekost om deze te bemachtigen.

En dan had ik nog 2 dagen een soort Bob de bouwer in huis, die meer meer een Gi de Sloper is. Een grote boef van 1,5 jaar die zulke supersnelle acties heeft als ie z'n stoute balorige uurtje heeft. Dat er binnen no time weer wat slingers en ballen uit de boom waren. Dus vandaag heb ik de laatste ballen erin gehangen. Die blijven er in ieder geval in tot maandag... ;-))


Het was van de week heerlijk weer zodat ik lekker veel buiten ben geweest samen met Gi de Sloper want hij is het liefste buiten. Terwijl ie nog in z'n stevige blote pootjes loopt omdat ie net wakker is staat ie al aan de buitendeur te rammelen.... 'Oma, buiten ja??' al zeulend met z'n laarzen.


Ga dan maar eens aan zo'n jochie uitleggen dat hij toch eerst moet ontbijten en aankleden haha
maar goed daarna is mijn grote vriend zo ....floeps.... veranderd van een Gi de Sloper naar een stoere tuinman. Die ook daar moet scheppen waar ik ook bezig ben, haha, zo handig.

Vandaag ben ik met vaders lopend(vaders in de rolstoel natuurlijk) naar de Intratuin gegaan waar we heerlijk hebben genoten van alle kerst dingetjes, heerlijke broodjes en koffie. Het was ook weer een geweldige dag, zulk mooi weer, zo zacht. We boften echt weer!!

1 opmerking:

CarlaK.be zei

:-) wat een stoer klein manneke !
Fijne feesten !
Geniet nog van de vakantie.
Liefs!