zondag 18 november 2012

Zie ginds komt ....

Jawel hoor jullie hadden gelijk...En ja in deze tijd met deze kleuren dan kan het ook eigenlijk niet anders dan dat het met Sinterklaas te maken heeft. Hij heeft nog geen oogjes omdat ik van die wiebeloogjes heb, maar niet bij de hand wat inderdaad niet erg bijdehand is, en eens wilde kijken of dat leuker is dan gewoon 2 zwarte wol oogjes.Ik vond dit patroon in de Hobby handig en ik vond 'm zo geweldig!! Leuk dit jaar nog voor B2 en dan kan hij voor volgens jaar naar zijn neefje G, die er nu nog te klein voor is. Er stonden ook nog leuke dingetjes in voor de kerst.Met de Stoomboot ben ik ook al een heel eindje. Dan komen er natuurlijk nog pietjes bij en pakjes en ik zou ook graag nog het paard maken maar daar heb ik het patroon niet van. Mocht iemand het hebben en naar mij willen sturen zou ik dat heel leuk vinden en anders wordt het zelf even prutsen om m te maken.
Ik moet alleen een beetje uit kijken met al mijn enthousiastme anders is de goede man dadelijk alweer het land uit voordat ik klaar ben..........

3 opmerkingen:

Doortje Dartel zei

Dat is een leuk patroon. Daar zullen ze vast heel blij mee zijn.

Evelien zei

Wat een leuk en origineel patroon. Pietjes en Sinterklazen in overvloed, maar ik heb er nog geen met stoomboot gezien. Ben benieuwd naar het eindresultaat :)

Anoniem zei

Ha, wat leuk!!