zondag 9 mei 2010

Moederdag / Mothersday

Ik ben vandaag flink verwend door zoonlief die nog thuis woont. Normaal doen we helemaal niets aan moederdag e.d. maar ik moet zeggen dat ik het niet erg vond dat hij er wel wat aan deed.
Zaterdagavond lag er al een briefje op tafel: " het is nog geen moederdag he, dus afblijven!!" Ik had al in het tasje staan kijken, eigenlijk niet in de gaten hebbende dat dat voor moederdag was.
Gelukkig zat het allemaal in gepakt.
Ontbijt op bed kon ik wel op mijn buik schrijven want het span kwam pas om 4.30 thuis, dus ik riep al voor de grap dat ik het toch echt te vroeg vond voor ontbijt. Als reactie kreeg ik dan ook "Het zal wel gewoon diner aan tafel worden........". Ook daar heb ik toch nog wat moeite voor moeten doen..... haha. Maar eigenlijk had ik niets te klagen zoveel kadootjes. O ja, ook nog een nieuw pak roze koeken want die waren van de week opeens verdwenen, ik denk met de muziek mee. Dat kan goed bij ons. De Dove geschenkendoos vond ik in een heel leuk gezellig pakpapiertje zitten dus daarmee heb ik de boeken maar gekaft. Die zullen wel mee op vakantie gaan en zo blijven ze in ieder geval nog een beetje netjes.

Het is hier weer een tijdje stil geweest, gewoon geen inspiratie om te bloggen, sorry.... Ik ben wel druk in de weer geweest. Ik heb zo'n beetje de hele maand genoten van het mooie weer. 3 tuinen weer op orde gebracht, van mezelf, vriendjelief en mijn ouders. Nu alleen een beetje bijhouden want ik moet zeggen dat het bij alledrie meer werk was dan ik in geschat had maar mij hoor je niet klagen ik ben allang blij dat ik weer zoveel werk kan verzetten. Dat betekend wel dat ik de volgende dag niets moet doen, alleen maar rustig aan en bijkomen.


En we zijn ook nog druk in de weer geweest met de nieuwe
vouwwagen, Combi-camp, waar we nog wat aanpassingen aan wilde maken want over een paar weekjes zitten we de hele maand juni in Frankrijk. Er is een hele club van die al allerlei dingen hebben uitgevonden dus een aantal daarvan wilde we ook graag gebruiken.
We hadden 'm ook nog niet in zijn geheel opgezet dus ook dat hebben we gedaan en ook zelfs een keer in mijn eentje. De combicamp staat erom bekend dat je 'm alleen en heel simpel op kan zetten, opzetten is inderdaad geen probleem ook al gaat het altijd sneller/makkelijker met z'n 2en, maar inklappen.......... het gaat wel maar dan moet je wel even gewicht heffen aan het deksel.
Maar het gaat wel....... ik trek er namelijk ook graag alleen op uit. Ik heb ook wel een klein tentje maar af en toe wat meer luxe is ook best fijn.

Wat breien betreft staat het nog steeds op een laag pitje. Ik ben aan een shrug bezig die niet echt op wil schieten. Ik heb nog steeds vestjes nodig maar ook dat stagneert constant. Wel heb ik een 2e blok van de Great American Aran Afgan gemaakt.
En ook ben ik nog steeds druk met de band we hebben nu eindelijk een volledige formatie dus nu hopen dat iedereen wil blijven en hard aan de slag om er wat van te maken.

1 opmerking:

hannah zei

Het leven is meer dan alleen bloggen! Je hoeft je nooit te verontschuldigen voor het feit dat je niet blogt!!

Je bent goed verwend op moederdag zeg, wat leuk allemaal. Ik zat al te kijken naar dat mooie papier, ik dacht dat het stof was maar niet dus.

Ik ben ook veel in de tuin geweest de laatste tijd, leuk om te doen.

Mooi blok voor de American Aran Afghan, die staat ook nog op mijn verlanglijstje om te maken