zaterdag 23 augustus 2008

instructie film on youtube

Er waren wat mensen die wat problemen hadden met de jojo-hiel. Ik vond hem op zich niet zo moeilijk en dacht dat het misschien zou helpen om daar filmpjes van te maken..........wat nog een hele klus is. Ik heb tot nu toe 3-tal filmpjes gemaakt 2 over verschillende jojo-hiel en 1 over profesionele opzet. Deze staan nu op youtube.

Tadaaaaa zie hier............

Jojo hiel nr 1Jojo-hiel nr 2Profesionele Opzet:Hopelijk hebben jullie hier iets aan. Mochten er op of aan merkingen over zijn laat dan gerust een berichtje achter. Sta altijd open voor kritiek en tips.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

MARBADA, bedankt voor de goede en duidelijke uitleg. eindelijk kan ik de jojohiel maken. mijn man is hovenier en deze hiel zit beter dan de hollandse hiel en zelf vind ik het mooier. het boek waar u over spreekt heb ik in mijn bezit en er staan mooie sokken tussen. nogmaals bedankt.

Marbada zei

graag gedaan..........

Anoniem zei

MARBADA, via google kwam ik bij de filmpjes en nu ook je weblog! Ideale filmpjes. Heel erg bedankt voor de moeite die je er in hebt gestoken. Geweldig. Heb nog wel een vraagje. Ik heb je uitleg gevolgd, maar krijg toch gaatjes bij de averechte kant breien. Volgens 'sokken brei je zo' moeten de steken afgehaald worden en teruggezet. Jij doet dat niet en breit ze gelijk verdraaid averechts. Kan dat het wezen dat ik fout ga? Misschien wil je eens reageren?

Marbada zei

gerdine sorry dat ik zo laat reageer maar zou je me een mailtje kunnen sturen
marbada64@hotmail.com

Sorry voor de late reactie

Desiree zei

Misschien een latertje hoor, maar hoe moet je dit nou doen met twee sokken tegelijk vanaf de teen gebreid op een rondbreinaald?

Anoniem zei

Hallo marbada,

Ik heb je een mail gestuurd, omdat ik ook gaatjes krijg aan een kant bij het maken van de jojohiel. Ik zag dat je Gerdine ook gemaild had, dus misschien dat je dat bij mij ook zou willen doen.

Groetjes