woensdag 30 juli 2014

Rustig aan / Relaxing


Al meer dan een week voel ik me ellendig, moe, hoofdpijn, mijn hele lijf doet pijn, meer dan normaal en zelfs de Fysio kreeg er van de keer geen verandering in, niet m'n nek, niet m'n hoge rug, niet m'n lage rug alles was in opstand en alle spieren, pezen, en bindweefsel waren te klein en tekort. Het reageerde totaal niet. 
 Ik dacht dat ik een weekendje Big Rivers Festival nogal moest bekopen of de wisselingen van het weer.Van het weekend ben ik buiten van bank, naar stoel, naar matras, naar stoel, naar hangmat gegaan met het eerste boek van de Amber serie en heb het dus heel rustig aan gedaan, meedraaiend met de schaduw.
Gisteren een Giga hoofdpijn en voor de zoveelste dag al om half 9 naar m'n bedje.
Niks breien, niks haken, 2 bladzijdes van m'n boek en daar zit ik dan weer met mijn ogen dicht 'te lezen'.......uhuh


Eindelijk ben ik vandaag weer een beetje mens en voel ik me wat lekkerder.
Misschien toch het resultaat van de Fysio behandeling van gisteren.
Dus vandaag heb ik na een dag werken nog genoten van een heerlijke maaltijd in de avondzon, heerlijk zitten lezen in het 2e boek van de Amber serie(deel 3 en 4), nog wat gebreid aan een van de UFO's(het groen/gele hemdje) en genoten van alle rond fladderende vlinders en libelles.

Op naar morgen dan zal ik me vast nog wel een stukje lekkerder voelen ........ kunnen we weer eens wat doen in de tuin, meer dan alleen maar zitten liggen of hangen.


2 opmerkingen:

Villa Zeezicht zei

Wat een ellende als je niks kan, maar gelukkig dat het nu weer wat beter gaat!! Amber, ik heb ze vroeger gelezen en verslonden. Maar volgens mij ben ik na deel 6 afgehaakt, toen kon ik het niet meer zo volgen ;-)
Hee, sterkte met alles en hopelijk snel weer op de been!!
(Uh, je hebt trouwens wel een idyllische tuin hoor, om in te herstellen :)) Lieve groet!

Linda zei

Bah, niks leuk als je lijf niet mee werkt maar hopelijk knap je nu weer wat op. Wel een heerlijke tuin om in te verblijven;-))