zondag 12 mei 2013

Genoten

Ik heb dit weekend weer genoten. Er was hier weer erg veel te doen dus heb ik keuzes moeten maken, maar dat was niet zo heel moeilijk.
Helaas ben ik het vergeten te plaatsten wat er allemaal te doen was bij deze nog even een kleine opsomming want deze evenementen zijn meestal op een vaste dag of weekend.

- Met Hemelvaart is er altijd Klompop op Ovezande een leuk en goed georganiseerd festival met de zondag erna straat festival.

- Ook vanaf Hemelvaart was het "Sporen naar het verleden" een dag van de Stoomtrein.

- Het 2e weekend in Mei is het altijd Bluesfestival in Kwadendamme.
Dus het was heel veel muziek en als ik moet kiezen is dat niet moeilijk dan kies ik voor De Blues....... in januari koop ik daar al kaarten voor want het is meestal in een of twee weken compleet uitverkocht tenminste de weekendkaarten. Het is altijd geweldig met gratis kamperen e.d. het halve dorp is dan kampeerterrein. Er komen  dan 1100  mensen bij de 900 die het dorp telt...... en alles is zo relaxed en gemoedelijk ondanks de vloeiende liters bier......

Eugene Hideaway Bridges

Zaterdagmorgen was er rommelmarkt op Baarland waar ik op de valreep nog even naar toe ben gefietst en o wat kan ik daar toch van genieten.
Dan voel ik me echt thuis hier, zonnetje en helaas winkracht 5 (heen) tegen.
Ik geniet!!De akkers, het weidse, de wolkenDe boomgaarden vooral in de bloesem...zo mooi.

Op de rommelmarkt waren vast en zeker al veel dingen weg en had ik alleen een paar kleine weckpotjes. Ik wilde de boekenafdeling overslaan (zeker met een E-book) maar besloot toch nog even te kijken.
Ik  vond daar (natuurlijk) een aantal leuke kinderboeken, die lees ik ook erg graag er zijn zulke leuke en goede kinderboeken.
En net toen ik naar buiten wilde lopen viel mijn oog op de boeken van Marion Bradley "de Nevelen van Avalon". Nu dacht ik dat het alle delen van deze trilogie waren maar helaas het derde boek "de vrouwen van Avalon mist en zie ik dat er ook nog een vijfde deel is "Voorvaderen van Avalon"

Op de terugweg heerlijk windje mee, dat is dan weer het voordeel.
's Middags begon de blues weer, dus op naar het festival waar ik weer verder genoot van alle goede muziek, de mensen, het dansen en rolde pas rond 2:30 met suizende oren mijn bedje weer in.

Dan zou je verwachten dat je dan de zondag hebt om bij te komen maar helaas ik had nog wat uren in te halen van mijn werk en we hebben de steiger nog opgebouwd zodat ik van de week het vorig jaar geplaatste kozijn helemaal af kan maken(kitten en schilderen).
Om half 5 ben ik toch nog even in de tuin gaan genieten van het zonnetje en sssttt ........ nog heel even mijn oogjes dicht gedaan.

Dus je ziet een weekend vol genieten.
Geen opmerkingen: