zaterdag 25 oktober 2008

Rotterdam

Vandaag naar de handwerkbeurs geweest in de Van Nelle fabriek waar het enorm druk maar ook gezellig was. Ongeveer een half uur in de rij gestaan om binnen te komen, niet dat dit heel erg was want het was schitterend weer en kon dus op deze manier nog een half uurtje langer van de zon genieten. Deze heb ik alleen nog zien ondergaan, ook hele mooie plaatjes, toen ik op de weg terug naar huis was. Helaas is het wat moeilijk fotograferen op de snelweg maar er hadden schitterende foto's bij kunnen zitten. Ook echt een kadootje (ook al is het voor mij een beetje gevaarlijk....)!!!
Nog heel veel lieve leuke mensen ontmoet in het breicafé waar ik ook nog wat heb zitten breien voor Kika waar Corry de beren voor mee en aan de man/vrouw bracht. Zoals gewoonlijk weer een succes. We werden tegelijkertijd voorzien van allerlei lekkers zoals stroopwafels, pepernoten chocolaatjes e.d.Bij wolhalla nog sokkennaaldjes 2,5mm gekocht kan ik tenminste meerdere tegelijk opzetten.

en nog Fotissima socka, mexico Color van Schoeller+Stahl

en nog Opal uit de bollenbak.Fabel bij wolhemel


Trekking XXL bij AstridDrops Alpaca 8 bollen (worden er nog 4 toegestuurd) bij Liesbeth Mur uit Amersfoort.
5 bollen Drops Merino ook bij wolhemel
En nog dit tijdschrift en boek vol met weer allemaal MOOIE patronen........ bij handwerkwereld

Ik was van de gedachte dat ik me keurig had gedragen maar nu ik thuis mijn buit heb gefotografeerd val ik me toch een beetje tegen.............

maar ja ach......... ik had niets meer he..............?????? ;-)


De stand met potjes tijd heb ik weer gemist maar ja ...... dan maar niet meer slapen........
I went to the Craft fair in Rotterdam today and I had a wonderful day. The foto's above are the things I bought at the fair.
I met a lot of ravelry people and other knitters whom's blog I read.
So I go knit like crazy now........... and probably not sleep otherwise I'll have not enough time.

4 opmerkingen:

Mariella zei

Hallo!

Het was gezellig in rotterdam :-)! Wie weet tot op de volgende beurs!

Groetjess, Mariella

Anoniem zei

oh zwijmel zwijmel zwijmel
wat een mooie buit heb jij binnengehaald!!!

Ammerins zei

Hahahhaa, lachen he... Ik heb ook nog bij moeten pinnen hoor. En dan had ik een behooooorlijk budget om wol in te slaan (maar ja, breinaalden zijn natuurlijk EXTRA!). En vooral die Alpaca is mooooi, ben benieuwd wat je ervan gaat maken! Heb je al wat projecten in gedachten? Ik ben echt projectmatig gaan shoppen, dan weet ik zeker dat ik niet volgend jaar nog ergens een vage bol tegenkom waar ik niks mee kan... (ach, ik kan dan altijd nog het boek 1 skein wonders kopen, haha)...

Veel plezier ermee, 't was leuk en erg gezellig!!!!

Marbada zei

ach ja naalden heb je altijd tekort toch.......???
Ik ben gek op korte vestjes. Bij ons op kantoor is het altijd hollen of stilstaan wat betreft de warmte, vandaar de vestjes.
Voor de rest ben ik voor de kleur gegaan. Ik had wat kledingstukken waar ik geen vestjes op had....